[球员资料] 博鲁茨本周愤怒列表

AAAAHHHHHHHH I AM ARTUR BORUC AND THIS IS A LIST OF THINGS THAT MADE ME                 ANGRY THIS WEEK:
啊啊啊啊我是阿图尔博鲁茨这是我本周的愤怒列表:

1. THE STRIKE -- I THINK THE SERIE A STRIKE IS OVER BUT I DON'T KNOW!!!!!!!!!!! I'M JUST SITTING AT HOME WITH MY GIANT PAINTING OF THE OLD POPE AND WAITING TO HEAR WHAT'S HAPPENING!!!!!!!!!! AHHHHHHHH MAYBE I SHOULDN'T HAVE SCREAMED AT MY PHONE UNTIL IT EXPLODED IN THE MICROWAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. 罢工—— 我认为这个意甲罢工已经结束了但是我不知道!!!!我只是跟我的教皇巨油画一起坐在家里等着听发生什么事!!!!啊啊啊啊啊也许我不应该对着我的手机狂叫最后它在微波炉里爆炸了!!!!

2. THE SQUIRREL AT THE WOMEN'S MATCH -- WHEN A SQUIRREL HAS RABIES AND IT BITES YOU DOES THAT MEAN YOU HAVE RABIES NOW TOO?!?!?!??!! BECAUSE THAT HAPPENS TO ME A LOT AND I WASN'T SURE HOW THAT WORKED!!!!!!!!!!!! AHHHHHHHHHH WHY DOES MY MOUTH KEEP FOAMING??!?!?!?!?
2. 闯进女足比赛的松鼠(背景:在美国女足联赛里一只发狂的松鼠闯进比赛场地在球门前狂打转直到工作人员用箱子盖住它移出场外)—— 当一只松鼠有狂犬病而且咬了你是不是就意味着你也有狂犬病啦?!?!?!?!因为那经常发生在我身上而且我也不确定这怎么来的!!!!!啊啊啊啊啊为什么我的嘴巴一直冒白泡啊?!?!?!

3. MESUT OZIL'S BLACK MAGIC -- ONE TIME I MET A WITCH AND SHE DID THIS SAME EXACT THING!!!!!!!!!!!! SHE WALKED INTO A GROUP OF PEOPLE AND THEN DISAPPEARED!!!!!!!!! AND THEN A LEPRECHAUN SHOWED UP AND WE THREW GRENADES INTO A LAKE TOGETHER!!!!!!!!!!!!!! AHHHHHHHHHHHHHH I CAN NO LONGER TELL THE DIFFERENCE BETWEEN FEVER DREAMS AND REALITY!!!!!!!!!! I THINK THE LEPRECHAUN PART WAS REAL THOUGH!!!!!!!!!
3. 厄齐尔的黑魔术(背景:在皇马对萨拉戈萨比赛中球员们一起庆祝马塞洛的进球时,厄齐尔也有份加入一起拥抱的队友,但等到队友们散开时厄齐尔却消失了)—— 有一次我碰到一个女巫她也做了一模一样的事情!!!!她走进一堆人然后消失了!!!然后一个女妖精出现然后我们一起向湖里扔手榴弹!!!!啊啊啊啊啊我无法分清发烧时做的梦和现实啦!!!!!但是我还是觉得那个女妖精是真的!!!!!!

4. CORN -- AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH THE CORN ALREADY HAS A PALACE!!!!!!!!!!!! SOON THE WHOLE WORLD WILL BE ITS EMPIRE!!!!!!!!!!! THROW YOUR BABIES AT IT AND RUN!!!!!!!!!!!
4. 美国南达科塔州开了一个玉米宫殿—— 啊啊啊啊啊啊玉米居然都有宫殿了!!!!!!很快整个世界都是它的帝国了!!!!!把你的婴儿扔向玉米赶紧跑!!!!!!!

5. PAOLO DI CANIO FIGHTING ONE OF HIS PLAYERS-- I HAVE ALWAYS DREAMED OF HAVING A MANAGER LIKE THIS!!!!!!!!!!!!!! WE WOULD FIGHT EVERY DAY AND THEN WE WOULD WIN TROPHIES AND THEN WE WOULD HUG LIKE BROTHERS!!!!!!!!!!!!!!!!! THIS IS MY DREAM!!!!!!!!! IF IT DOESN'T COME TRUE I WILL FIGHT A STATUE OF AN ELEPHANT!!!!!!!!!!!!
5. 迪卡尼奥跟他的球员打架—— 我一直梦想着能有这样的教练!!!!!!!我们可以每天打架然后我们一起赢得奖杯然后我们向兄弟一样拥抱!!!!!!这就是我的梦想!!!!!如果这不能实现我会跟一个大象的雕像打架!!!!!!

6. BITING AN OPPONENT -- FOOTBALLERS AREN'T SUPPOSED TO BITE EACH OTHER!!!!!!!!!!!!! THIS IS BARBARIC AND WRONG!!!!!!!!!!!!!! IF A FOOTBALLER TRIED TO BITE ME I WOULD ELBOW HIM IN THE EAR UNTIL HE COULDN'T SMELL ANYMORE!!!!!!!!!!!
6. 咬对手(背景:在乌拉圭联赛里一个球员咬对手的手臂并被红牌罚出场)—— 足球运动员不应该咬人的!!!!!!!!!这是野蛮而且错误的!!!!!!!如果一个球员要咬我我会肘击他的耳朵直到他失去嗅觉为止!!!!!!!!!!

7. TURKEY -- I DON'T LIKE TURKEY!!!!!!!!!!!!!!!!!! I'M TALKING ABOUT THE BIRD MEAT NOT THE COUNTRY!!!!!!!!!!!!
7. 土耳其(火鸡)—— 我不喜欢土耳其!!!!!!!!!我是在说那个鸟的肉不是那个国家!!!!!!!!

8. DEFENDER'S FACE CAUSING AN OWN GOAL -- OHMYGOD IF ONE OF MY DEFENDERS DID THIS TO ME I WOULD BUY HIM A GREETING CARD MADE OF HEMORRHOIDS!!!!!!!!!!!!!! AHHHHHHHHHHHH WHY DOESN'T HEMORROIDGREETINGCARDS.COM EXIST YET?!?!?!?!?!!?
8. 后卫的脸打进乌龙球(背景:美国联赛里一个门将击球结果球打到后卫脸上变成乌龙球)—— 我的天啊如果我其中一个后卫这样对我的话我会给他买一个用痔疮做的贺年卡送给他!!!!!!!!!啊啊啊啊为什么痔疮贺年卡的网站还没有啊!!!!!!!!!

9. MY IDIOT NEIGHBOR DAN WYKOWSKI -- SO I WAS TRYING TO STAY FIT DURING THE STRIKE BY TAKING SLEEPING PILLS AND THEN SWIMMING LAPS IN MY BATH TUB UNTIL I PASSED OUT WHEN MY IDIOT NEIGHBOR DAN WYKOWSKI LET HIMSELF INTO MY HOME AGAIN WITHOUT MY PERMISSION!!!!!!!!!!!!! HE SAID HE WAS SORRY FOR INTRUDING BUT HE WOULD LIKE TO KNOW IF I WANTED TO GO TO THE ZOO WITH HIM AND HIS GOOBER KIDS SINCE I HAD SOME FREE TIME ON MY HANDS!!!!!!!!!!!! I TOLD HIM "THAT SOUNDS GREAT!!!!!!!!!" BUT I SAID IT IN A WAY SO HE WOULD KNOW THAT I WOULD RATHER EAT TURKEY MEAT LACED WITH GORILLA FECES THAN SPEND MORE THAN EIGHT MINUTES WITH HIS FAMILY!!!!!!!!!!!!! SO THE NEXT DAY WE WENT TO THE ZOO AND I SCREAMED AT THE PENGUINS AND WE GOT KICKED OUT FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!! AHHHHHHHHHHH I HOPE THOSE PENGUINS GET BEAT UP BY CAMELS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9. 我的笨蛋邻居丹维科夫斯基—— 我尝试在罢工中保持身体状态,我吃了很多安眠药然后在我的浴缸里游泳直到我昏过去为止,然后我的笨蛋邻居丹又没经过我的同意自己进来了!!!!!!!他说他很抱歉闯进来但他想知道我是否愿意跟他和他的小屁孩一起去动物园,因为我有些空余的时间!!!!!!!!我说“听起来很好啊!”但我说的方式要他知道我宁愿吃用大猩猩粪便拌的火鸡肉也不愿意跟他一家呆超过8分钟!!!!!!!!!然后第二天我们去了动物园然后我对着那些企鹅狂叫然后我们被赶出去啦!!!!!!啊啊啊啊啊啊啊我希望那些企鹅被骆驼狂揍!!!!!!!!!!!!

I AM ARTUR BORUC AND THIS HAS BEEN   MY RAGE LIST. SEE YOU NEXT WEEK!     GOD          BLESS!!!!!!
我是阿图尔博鲁茨这是我本周的愤怒列表。下周再见!上帝保佑!

楼主新帖
    奋斗

开心

博鲁茨是不是精神上有问题呀。。为什么每个星期都搞个愤怒列表,而且说话语无伦次呢。。
    奋斗

爱死博鲁茨了
    爱死疯子体,我要模拟一下
    奋斗

原帖由 那年冬季 于 2011-9-3 14:02 发表
    博鲁茨是不是精神上有问题呀。。为什么每个星期都搞个愤怒列表,而且说话语无伦次呢。。

冬季兄~你真以为是博鲁茨的原话啊~

博鲁茨很可爱啊,他对他的邻居很好其实
    开心

原帖由 天堂雁 于 2011-9-3 14:08 发表

冬季兄~你真以为是博鲁茨的原话啊~

难道不是吗?有人篡改的?
    奋斗

原帖由 那年冬季 于 2011-9-3 14:22 发表

难道不是吗?有人篡改的?

你问问紫城
    开心

原帖由 天堂雁 于 2011-9-3 15:39 发表

你问问紫城

原来如此啊。。我一直以为是博鲁茨的原话呢。。紫城这个家伙。。
    开心

[LV.Master]伴坛终老

难过

玉米 ~~~~~玉米~~~~~~~~~
    奋斗

是原话
    一个玩笑而已
    郁闷

[LV.Master]伴坛终老

这哥们儿,总能想起一些稀奇古怪的东西
    奋斗

如果这不能实现我会跟一个大象的雕像打架!!!!!!
    我擦 这货为什么这么搞笑啊

看到土耳其和火鸡我笑了