楼主: 东东

老东茶馆

开心

无聊就打游戏啊。。
    开心

2,
    开心

Longing for you day and in dream
    I’m hoping you are here and leading my way
    You steers my road anytime I need
    If you walk away, I will follow you

Trying my life with your sacred gifts you gave to me
    I won’t vain and succeed it as your precious soul
    Holding your hand
    And I’m walking through the all of the world
    Carrying your wish like the Venus in the dim sky

Lalalala....

Trying my life with your sacred gifts you gave to me
    I won’t vain and succeed it as your precious soul
    Holding your hand
    And I’m walking through the all of the world
    Carrying your wish like the Venus in the dim sky
    日里和梦中我对妳渴望
    希望妳在此指引我
    在我需要时为我铺就道路
    妳若离开,我必跟随妳的脚步
    带着妳赋予我的神圣天赋
    我尝试此生,将不会虚度
    并成为妳珍贵的灵魂
    握着妳的手,我行走世间
    受着妳的祝福,犹如暗夜空中的金星(维纳斯)

说人家是渣受 桑心死了
    开心

原帖由 东东 于 2012-12-30 20:07 发表
      说人家是渣受 桑心死了
    有死心塌地的忠犬攻海南兄,夫复何求?!
    开心

With this life, I’m exhausted
    They are frozen, people’s eyes
    Kind of close to endless mental slavery
    Always look up to the sky
    Is this what I’m living for?
    How can I spin this world better?
    Every place I used to live
    All the news we used to hear
    All the things we heard from you
    Are almost making fun of me
    Every day we work so hard
    Every thing will never change

All of my life’s begun to change you, until the end
    Someone’s death means
    An indication of the new world
    They hope won’t be the same

There’s a chance for me to find my way of life
    Anyway I know some nervous strain of time
    You cheer me reminds me
    There is a sun rise
    You told me to save me from a hell on earth
    All of the world’s begun to take me into the sun
    Hiding people getting out from crumbling shelter
    Now the time has come today

这样的人生,我累了
    人们的眼睛,都被冻结
    一种接近于无限的精神奴役

我始终仰望天空
    难道这就是我的生活?
    我怎样才能编织更美好的世界?

每一个我曾生活过的地方
    我们听到的所有消息
    所有我们从你那里听到的
    几乎都是在嘲笑我
    每天我们都如此努力工作
    可是什么都没有改变

我所有的生命都用来改变你,直到最后
    某个人的死亡意味着
    新世界的征兆
    他们希望不会与从前相同

这是我找到我人生道路的机会
    无论怎样,我知道在一些令我紧张的时刻
    你鼓励我提醒我

这是太阳升起的时刻
    你告诉我会把我从人间地狱中拯救出来
    全世界都带我进入这阳光中
    躲藏的人们离开摇摇欲坠的庇护所

今天 这时刻已来临

你发什么歌都弥补不了我心灵的创伤
    我是一个天真的男人

他大爷的玩人格分裂这多年还没有人收我,真特么的,恶心了别人也恶心到自己
    难过

嫩冻。。。。
    难过

刚看完电影回来。
    难过

妹子太优秀,条件太好。配不上。
    奋斗

原帖由 秦汉唐 于 2012-12-30 20:35 发表

老秦已入相亲大军?此军水甚深!

原帖由 秦汉唐 于 2012-12-30 20:35 发表

废物! 能和你看电影都,就使劲追,什么配不配的上的 自信些!
    开心

常年自卑的表示,外人冲我喊什么“自信点”毛用没有
    既然不自信,那就去做自己的事,用一点一点的成就正面反馈给自己打气,才能良性循环,自卑 + 自暴自弃就是逆袭无门的吊丝了

原帖由 cantoviola 于 2012-12-30 20:51 发表
    常年自卑的表示,外人冲我喊什么“自信点”毛用没有
    既然不自信,那就去做自己的事,用一点一点的成就正面反馈给自己打气,才能良性循环,自卑 + 自暴自弃就是逆袭无门的吊丝了

我没 没跟你说…………
    开心

原帖由 东东 于 2012-12-30 20:54 发表

我没 没跟你说…………
    我没特别跟你说……

原帖由 cantoviola 于 2012-12-30 20:55 发表
    我没特别跟你说……

哈哈 淘气 看不出来我的幽默 傻瓜
    难过

原帖由 东东 于 2012-12-30 20:38 发表 废物! 能和你看电影都,就使劲追,什么配不配的上的 自信些!
    第一次见面,直接就说好,就去看电影了
    难过

原帖由 cantoviola 于 2012-12-30 20:51 发表 常年自卑的表示,外人冲我喊什么“自信点”毛用没有既然不自信,那就去做自己的事,用一点一点的成就正面反馈给自己打气,才能良性循环,自卑 + 自暴自弃就是逆袭无门的吊丝了
    猫爷这感慨真好。
    难过

原帖由 天堂雁 于 2012-12-30 20:37 发表 老秦已入相亲大军?此军水甚深!
    也不算相亲吧。随便聊聊,交个朋友。