楼主: 潘多拉

[茶余饭后] Horny week專用貼....

原帖由 潘多拉 于 2011-2-17 13:27 发表
I played KOF too much When I was young..

I only liked to choose female characters to play..

same here, KOF is my favorite game of all time. but i have already mastered this game so I can choose any character to easily beat anyone, therefore I dont have a favorite character to use. In terms of fantasy and watching Hentai, I'm tired of always Mai, Mary, Athena, Shermie, Yuri, King, Angel, Vanessa, Mature and Vice being fucked. I would love to see Leona, Chizuru, Whip and Kula being fucked! not really interested in Kasumi, Foxy and Lee Mai though

KOF里面总共有18个fuckable female characters
雅典娜Athena, 不知火舞Mai, 坂崎由莉Yuri, King
Leona, 神乐千鹤Chizuru, 藤堂香澄Kasumi, Mature, Vice
Mary, Shermie, Whip
Vanessa, 四条稚子Hikano, Kula
Foxy, Angel, 李梅May Lee

你最喜欢哪个?
    开心

原帖由 潘多拉 于 11-2-2011 13:40 发表

好吧..那以後我們就合體吧...很好的融合在一起...

今天,你们负距离了么?!
    奋斗

原帖由 bruceho 于 2011-2-17 14:14 发表

same here, KOF is my favorite game of all time. but i have already mastered this game so I can choose any character to easily beat anyone, therefore I dont have a favorite character to use. In terms ...

當然最喜歡夏米爾了...
    我的名字就是根據她來的...
    F罩杯的誘惑
    奋斗

原帖由 carrmelo 于 2011-2-17 19:06 发表

今天,你们负距离了么?!

今天沒有,潔潔不知道跑哪兒去了..沒找到人....
    奋斗

女王大人
    奋斗

樓下的2子們..

你們有誰敢說:

爲了理想,哪怕是付出生命,我也不會退卻...
    奋斗

奋斗

奋斗

擦....這兩天突然特別的寂寞.....
    奋斗

奋斗

上帝啊...我需要個妞...
    奋斗

哎...我该鼓起勇气表达我对她的感情么?

或许,99.9%都会被一脚踢回来吧...我不怕被踢怕被伤啊

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

都25+了怎么还像15岁的男生思考?没勇气不尝试永远没机会,我也被据过几次,至少我尝试了,不后悔
    奋斗

被拒绝了。。。即便是来了异国他乡也改变不了被人以貌取人的悲惨结局么?

原帖由 潘多拉 于 2011-3-7 23:27 发表
    被拒绝了。。。即便是来了异国他乡也改变不了被人以貌取人的悲惨结局么?

oh poor little F-Cup. Is she asian or white? maybe you approached in a wrong way?
    奋斗

我的世界变得奇妙而难以言喻
    开心

原帖由 潘多拉 于 2011-3-9 18:57 发表
    我的世界变得奇妙而难以言喻

F,由于没有音频,你是在说唱,还是在唱歌呢???这好像是一名歌词吧。
    又或者你已经找到你的dream girl???
    奋斗

原帖由 儿子小名叫巴蒂 于 2011-3-9 19:45 发表

F,由于没有音频,你是在说唱,还是在唱歌呢???这好像是一名歌词吧。
    又或者你已经找到你的dream girl???

找到了,不过她不喜欢我..她觉得我是个小混混...这个实在是太误解我了
    奋斗

知识与修养计划正式启动

要用知识和修养打动她..学习ING................
    奋斗

知识与修养计划正式启动的第二天...